Tausta

Sivut

sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Osa 2: Henkivartija

 Hello! <3

Kuvatarinan kakkososaa olisi tänään tarjolla! Oon erityisen innoissani tästä osasta, koska vihdoin pääsemme näkemään Elliä x) Elli on ollu mulle nukkena suorastaan mullistava, joten on ilo päästä kertomaan Celesten tarinan ohella myös hänen tarinaansa. 

Toivottavasti nautitte tästä. <3


Osa 2:

Henkivartija

Elli: Täällä on paljon kauniimpaa kuin uskoin.Elli: Nyt olisi kai oikea hetki moittia itseäni ennakkoluuloista. Elli: Kai minä odotin huonomaineiselta kaupungilta jonkinlaista betoniviidakkoa. Elli: Olisipa ollut varaa ottaa selvää asioista etukäteen. Olisi luksusta saada olla kerrankin valikoiva asuinpaikan suhteen. 


Elli: No, ainakin minulla on täällä luonto ystävänäni. Elli: Toivottavasti vielä joku päivä olisi muitakin ystäviä. Mies: Hei, sinä!Elli: *pysähtyy*

Mies: Olet Eilinen, etkö olekin?Elli: Kyllä olen.

Mies: Hyvä. Olen etsinyt sinua.


Mies: Sinun täytyy katsoa menneisyyteeni. Heti. Elli: Anteeksi, mutta en käytä voimaani. Mies: Nyt sinä teet poikkeuksen.Mies: Minä tarvitsen tietoa menneestä.Mies: Se on aivan elintärkeää bisneksieni kannalta.Elli: Olen pahoillani, mutta kyse ei ole siitä ettenkö juuri nyt haluaisi, vaan siitä, etten osaa.Mies: Valetta! Mies: Senkin valehteleva tytön rääpäle, anna minulle tietoni!Elli: Hei, päästä irti! Mies: Pitääkö sinua käskea uudestaan? 

Elli: En osaa auttaa..! Päästä irti, tuo sattuu...


Mies: *kiskaisee Elliä vihaisesti* Sitten sinä rääpäle lähdet mukaani.Celeste: Turha luulo.Mies: *iskeytyy maahan**hiljaisuus* Celeste: Menettikö hän tajunsa mokomasta kolauksesta? *naurahtaa* Säälittävää. Kerrankin luulin pääseväni nyrkkitappeluun paikallisen hyypiön kanssa.Elli: *tuijottaa äimistyneenä*Celeste: No, ei tämän niin helpolla tarvitse olla ohi. *loihtii pullon käteensä* Celeste: Voimmehan aina myrkyttää hänet piristykseksi.Elli: Se ei ole tarpeen. Celeste: Oletko varma? Ei yksi tälli ole mikään kunnollinen rangaistus.

Elli: Olen varma. 


Elli: Kiitos silti avustasi. Olisin ollut aikamoisessa pinteessä ilman ilmaantumistasi.Celeste: Pyh, suotta kiittelet henkivartijaasi. Teen vain työtäni.Elli: Henkivartijaani..?Celeste: Kuulit oikein. Edessäsi seisoo elämäsi ensimmäinen henkivartija. Yksi sukulaisesi palkkasi minut katsomaan perääsi, kun muutit tänne rotankoloon.


Elli: Olen pahoillani, mutta tässä on nyt käynyt jokin erehdys. En todellakaan tarvitse mitään henkivartijaa.


Celeste: Eikö tuo mies tuossa todista väitteesi vääräksi?Celeste: Voin taata, että tuo ei ole ainoa tyyppi, joka yrittää raahata sinut kellariinsa. Elli: *noukkii laukkunsa maasta* Pärjään kyllä hyvin ilman lapsenvahtia. Elli: Olen kiitollinen avustasi, mutta valitettavasti minun täytyy päästää sinut etsimään itsellesi toinen asiakas.


Elli: Näkemiin.Celeste: *hymyilee*
Hetkeä myöhemmin muualla...

Elli: Tämä on kai nyt sitten minun kotini.*ovi aukeaa*

Carita: Hei!


Carita: Sä oot varmaan Elli?Elli: Kyllä. Ja sinä olet Carita?

Carita: Aivan oikein. Tervetuloa.


Carita: Sainkin juuri huoneen tyhjennettyä sua varten. Se oli ennen mun tv-huone, joten älä järkyty jos lattialautojen välissä on vielä popcornien siemeniä.

Elli: Enköhän minä tokene siitä järkytyksestä.


Carita: Kiva saada uusi kämppis tänne. Jääkaappi näyttää naurettavan tyhjältä nykyisellään. Elli: Mukavaa olla täällä. Carita: Ei muuta kuin peremmälle vaan. Tänne muutti eräs toinenkin asukas tällä viikolla, joten pääsette heti tutustumaan.


Elli: Muutti vai?

Carita: Joo. Hän on parhaillaan olohuoneessa, voit mennä sinne tervehtimään.


Elli: Kiitos.


Elli: *pysähtyy keskelle olohuonetta*


Elli: Sinä.


Celeste: Oi, kuinkas sattuikaan!


Celeste: Tervehdys pitkästä aikaa.


Celeste: Mitä kuuluu, kämppis?


6 kommenttia:

 1. Okei oon nyt niin innoissani tästä osasta, apua!! Tää honestly ilahdutti mun yötä niin paljon, you have no idea ;v;;

  Vastustan vahvasti kiusausta kommentoida ekana vaan että "REIDET" mut jatketaan nyt samaa erinomaisen asiallista ja hillittyä linjaa ko viimeksin, eli siis: Cellu on kuuma!!!!! Siel hää vaa vetää reidet paljaan pakkases, what an icon, please never stop. Välitän hänestä, ihana mainio, kuvaat sitä kyl niin ihanasti tässä kt:ssa että kiitän :'D <3 (En ois kyl ikinä uskonu että nyt kun alotat kuvatarinan nii pääsen tänne vaan thirstaamaan sun hahmoja, hello) Mut siis mahtavia kuvakulmia, rääyin etenkin nuille vikojen kuvien kuvakulmille! Siellä loikoilee JUONIKAS ELÄIN, rakastamme häntä

  Täst tulee nyt erinomaisen epäkronologinen kommentti mut CARTTULI on seuraava asia josta ilahduin ihan hirmuisesti! Puhekielinen puhetyyli sopii sille tosi hyvin, samoin toi rento asu. Carita vaikuttaa niin ihanalta, ja vaik se kui ois sivuhahmo, oon erittäin innoissani hänestä ja siitä millaseks se tässä muodostuu! Ootan hänen juttusiaan innolla, she's lovely <: Cartsu näyttää kans todella kauniilta tässä osassa!

  Ja sitten rakas vauva ELLI! Elliä ja Cellua odotan tässä tarinassa ehdottomasti eniten (<3), en malta odottaa miten ihanasti rakennat heidän dynamiikkansa! Sun tarinankuljetus ja hahmot ovat kehittyneet vuosien varrella kovasti, ja tuntuu, että tässä tarinassa päästään tosiaan lähemmäs jotakin sun nykyistä olemusta. Se ilostuttaa mua! Celeste on silti ihanasti oma itsensä, räkätän sen paljaille reisille pakkasissa, you go :'D (On kans ihastuttavaa, miten jotkin elementit pysyy sun tarinoissa aina vaan, esim. just tää Celesten rakkaus kylmyyteen :'D On NIIN palkitsevaa kun on sekä tuttua että uutta tarinoissa, ja siksikin oon tästä nyt niin innoissani!)

  Tässä osassa tapahtui ihanan paljon kaikkea, rakastin sitä! Ellin matka kylmässä uudessa ympäristössä oli tosi hienosti kuvattu, vitsi kun nautin näistä kuvakulmista. Ja Elpsin asu on tietysti mitä suloisin c: Kuumaa jäbää jään hei tbh kaipaan, voisko se tehä comebackin viel XDD Hieno oli hän!! Onneks Cellu ei myrkyttäny hänt, ehkä me vielä tapaamme hänet... (No but why is he kinda hot, sen ei pitäny olla!)

  Ah tää kyl potkasee kuvatarinaa ihanasti käyntiin, olen niin innoissani! Ootan jo mahdottoman innoissani seuraavaa osaa, varsinkin kun tiiän et siitä tulee HYVÄ c: (Mietin muuten edelleen sitä yhtä mun typoa liittyen eräisiin sisaruksiin... sjdhfgfg) Oon nyt odottamattoman kikseissä siitä, miten oot saanut jo muutaman osan aikana koukutettua lukijan tähän tarinaan. Tiputtelet yksityiskohtia ihanaan tahtiin, tää toimii todella hyvin! Olet niin hyvä muru <3

  Ihan erikseen sanon sen, että tän kuvatekninen toteutus on ihan huippu! Erittäin taidokkaasti käytät taas erilaisia kuvakulmia ja rajauksia. Tykkäsin ihan erityisesti kaikista talon kanssa otetuista kuvista ja sisäkuvista, nää tuntuivat tosi aidoilta. Sun iso vahvuus kuvatarinoissa on se, miten aitoja ympäristöjä osaat luoda! Tuntuu, että nuket toden teolla herää eloon. Se on ihan mieletöntä <3

  Oot kans pukenut kaikki tässä osassa tosi ihanasti (vaikka taisin tän jo tavallaan sanoakin). Tykkään ihan hirmusesti!

  No niin, oiskohan tää tässä :'D Toivon että tää ei oo ihan kirotuin mahdollinen kommentti, ja jos on nii ei se mitää I know you like it :''D Täl mennää... MUTTA siis, tiedä että tän osan myötä oon tästä koko tarinasta niin tavattoman innoissani! Tää inspiroi niin kovasti tekemään omia juttusia ja oon myös ihan itsessään tästä tarinasta ja näistä hahmoista innostunut, haluaisin vain vibailla heitä enemmän. Jatkoa siis odotellessa, pus c: <3

  VastaaPoista
 2. Niin mahtava osa! Rakastan tota Ellin ja Celesten vibojen välistä kontrastia, Elli on semmonen söpö pieni metsämörri ja Celeste joku eeppinen taistelija! :D oon hyvin innoissani tästä, en malta oottaa että saan nähdä millainen Celesten ja Ellin välisestä suhteesta muodostuu <3

  VastaaPoista
 3. Hei taas pitkästä aikaa täällä bloggerin puolella! Mietinkin, että miten voisin kaikkien näiden vuosien jälkeen päästä taas mukaan sun tarinoihin ja just sopivasti alotit tän sarjan <3 Jännittävä ja kiinnostava juoni ja kuvia on erittäin miellyttävä katsoa. Vaikka nukkejen naamat eivät tietenkään muutu, niin silti kehonkielen ja kuvakulmien avulla tuntuu ihan siltä, että ne muuttuisivat ilmeikkäämmiksi. Odotan innolla jo jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi että tää on jälleen loistava osa! Niin mahtavaa lukea tätä! (musta on myös hirmu ihana idea se sun erillinen tarina-Instagram, hyvää sneakpeak-hommelia ja muuta mukavaa siellä <3 <3 )

  Olin hirmu innoissani siitä, että Elli pääsee viimein kunnolla tähän tarinaan mukaan, kiinnostavaa nähdä millainen hahmo sieltä paljastuukaan, on ollut ihana kuulla Instassa siitä, kuinka tärkeä nukke se on sulle. Tärkeät nuket on parasta tässä harrastuksessa <3

  Ja siis voih miten suloinen Elli sitten onkaan, valtavan ihana tuo viitta ja hirmu suloinen tuo päälaelle satanut lumi. Tässä osassa musta erinomaisen onnistunutta oli myös semmonen tietojen tiputtelu rivien välistä, etenkin noissa Ellin pohdinnoissa. Selviää ainakin se, että kaupungilla on huono maine ja ehkä jotain Ellin varallisuudesta/mahdllisuuksista? Ja rakkaus luontoon, hirmu suloista että hän pitää luontoa ystävänään, vaikka muuten pärjjääminen taitaa häntä huolestuttaa.

  CELESTE ON LIERO äääh en pysty, mikä kelmi!! Mua hyytää ajatuskin paljaista sääristä pakkasella, mutta hänen boss-asuun ne sopii kuin nenä päähän. Tossa Celesten ja Ellin kohtaamisessa on tosi hyviä asentoja ja katseita, fiilikset välittyy mainiosti! Elli on selvästi epävarma, mutta kuitenkin kerää rohkeutensa ja sanoo Celestelle vastaan.

  Ja sit innostuin Caritan näkemisestä!! Vaikuttaa rennolta tyypiltä, nerokasta luoda hahmoa myös tollee puhetavan kautta, sitä ehkä käytetään harvemmin tehokeinona. Vähän alkoi jännittämään kun hän kertoi toisesta kämppiksestä, Celesten hymy kun ei vaan hyydy.

  Sisäkuvat on taas loistavia, luonteva valaistus ja ihana tuo sohva! Innolla odotan jälleen mihin tää etenee, toivottavasti Elli selviää Celesten hampaissa!

  VastaaPoista
 5. Aaa oon niin innoissani et oot alottanu kuvatarinan taas ❤❤❤ en malta oottaa mitä kaikkee tapahtuu 8) Celeste on ollut pitkään yks miu lemppari nukke siulta ja ihana päästä tutustumaan häneen paremmin!

  On myös ihan mahtavaa tutustuu siun "uudempiin" nukkeihin, joita vanhassa tarinassa ei vielä ollut :D rakastan miten erilaisia hahmoja jo nyt on esiintynyt :3

  -Myrsky, joka ei pääse googletililleen, möh

  VastaaPoista
 6. Nonni!! Mahtava osa, kiinnostaa miten tää
  tarina tästä lähtee aukeamaan. Elli ja Carita vaikuttaa kiinnostavilta hahmolta, odotan innolla mitäs tyyppejä he on 😎

  VastaaPoista